luni, 6 august 2018

Ce este SOLARIO?


Această postare este actualizată pe 6 ianuarie 2020

Ce este Solario



Solario - Revoluția energiei solare
Solario - Revoluția energiei solare
Solario este unul dintre stimulatoarele pentru așa-numita „a treia revoluție industrială”. Transformați fiecare casă, fiecare mașină și multe alte dispozitive în microcentrale și, în același timp, reducerea dramatică a costurilor pentru energie.
Imaginează-ți o lume în care energia este disponibilă atunci când ai nevoie acolo unde ai nevoie, fără să poluezi frumoasa noastră planetă. Aceasta este șansa ta de a face diferența - susține Revoluția Energiei Solare!
Solario - Acest proiect este în sincronizare cu ceea ce Greenpeace. Națiunile Unite și toate țările de pe această planetă depun eforturi pentru - 100% energie curată, regenerabilă pentru întreaga lume. Și, oprirea încălzirii globale cât mai curând posibil.
Vă rugăm să vizionați acest scurt videoclip, produs de Greenpeace International, pentru o mai bună înțelegere:

Greenpeace Energy Revolution:

Acum, cum putem participa la această revoluție? Ei bine, prin furnizarea unei tehnologii mai bune, mai eficiente!

Misiune

La SOLARIO, ne străduim pentru o energie 100% curată și regenerabilă în întreaga lume. Datorită tehnologiei noastre unice SOLARIO, care este de până la 3 ori mai eficientă decât sistemele fotovoltaice obișnuite, avem puterea de a o realiza.
Alăturați-vă mișcării noastre acum și suntem capabili să instalăm Micro Power Grids în fiecare țară, fiecare oraș, fiecare cartier. Împreună, putem schimba lumea aducând energie verde ieftină sau chiar GRATUITĂ fiecărei gospodării.

Tehnologie

La SOLARIO combinăm cele mai bune tehnologii nano, tehnologie solară și tehnologie blockchain. Astfel, intenționăm să creăm micro-rețele, care să servească gospodăriile și întreprinderile din întreaga lume cu energie ieftină și curată.
Începând cu T3 / 2021, SOLARIO Technology va fi instalată în tot mai multe țări, iar din 2022 vom începe să livrăm SOLARIO Energy către gospodăriile private.
Tehnologia SOLARIO se bazează pe o tehnologie nano unică, acoperind un material rezistent cu straturi ultra-subțiri de amestecuri de energie solară cu mai multe brevete.
Drept urmare, modulele noastre solare de înaltă eficiență produc cu până la 3 ori mai multă energie electrică decât sistemele fotovoltaice obișnuite și, în același timp, reducem costurile de producție cu cel puțin 25% din cauza unui ciclu de producție mult mai rapid, fără a folosi niciun cost siliciu.

Pe baza aceleiași tehnologii, SOLARIO Tiles poate fi proiectat cu mai multe funcții precum iluminarea, încălzirea, gătitul și stocarea energiei. Imaginați-vă o clădire în care acoperișul și fațada produc și depozitează energie curată, în timp ce tehnologia noastră este folosită pentru iluminat, încălzire și gătit.

Discutarea cu investitori mari și potențiali parteneri din industrie; conține riscul de a pierde controlul asupra tehnologiei lor. Chiar și cu o brevetare. Astfel, au decis să înceapă o campanie globală de crowdfunding și să se asocieze cu Rețeaua Unicorn în acest scop.


Consumul anual de energie electrică a întregii lumi:

Iată câteva numere despre consumul mondial de energie electrică. Din 2017, potrivit Wikipedia , întreaga lume consumă aproximativ 20.000 de ore Terra-Watt (TWh) de energie electrică pe an. În 2014, ponderea consumului mondial de energie pentru generarea de energie electrică, pe surse, a fost de cărbune la peste 40,8%, gaze naturale la 21,6%, nucleare la 10,6%, hidrocentrale la 16,4% și alte surse (energie solară, eoliană, geotermală, biomasă etc.) la 6,3%, iar uleiul la 4,3%.
Acum trebuie să știți că soarele livrează 1,5 miliarde de TWh pe an, doar cu lumina solară care lovește planeta noastră. Deci, dacă am avea o tehnologie care este capabilă să transforme doar o mică parte din această energie solară în energie electrică și să o punem la dispoziție 24/7 pentru consum, toată problema ar fi rezolvată.
Și pe lângă toate acestea, cu această tehnologie vom spune; la revedere la rețeaua publică centralizată, pas cu pas.
Iată un alt videoclip care explică foarte bine imaginea mai mare, deoarece combinăm tehnologia solară cu tehnologia Blockchain:

A treia revoluție industrială de Jeremy Rifkin

Deci, tehnologia de ultimă generație despre care vorbim face parte din această a treia revoluție industrială. Scopul lor este să construiască micro-rețele în toată lumea și să reducă costurile pentru energie electrică cu cel puțin 50%, indiferent de locul în care locuiți.

Repere tehnologice SOLARIO:

  • Până la 3x mai eficiente decât sistemele fotovoltaice obișnuite.
  • Cel puțin 25% mai ieftin decât sistemele fotovoltaice comparabile (utilizând aceeași ieșire); să spunem, de exemplu, că aveți un sistem fotovoltaic care generează 5 kilowati ore de energie la un moment dat, iar atunci aveți același nivel de sistem pentru tehnologia SOLARIO care generează aceeași 5 kilowati de energie, bine că va face și asta , dar, cu 25% mai ieftin cu tehnologia SOLARIO !.
  • Produce 100% energie curată, verde
  • Proces ușor de instalare
  • Multi-funcțional - colectează energie, generează lumină, încălzire sau gătit etc. și poate stoca acea energie în același dispozitiv.
  • Performanță 100% de la -50 până la +150 grade Celsius (în esență, -60 până la +300 grade Fahrenheit)
  • Fără silicon (rentabil și alte avantaje)
  • Nu are nevoie de lumina directă a soarelui - ar putea funcționa atunci când plouă, ninge, înnorat și când lumina soarelui nu se confruntă direct cu modulele tehnologice SOLARIO, cum ar fi, de exemplu, un perete orientat spre nord.

Urmăriți acest tutorial video pe; Cum să cumpărați token Solario

SOLARIO Cronologie

  • Q4 / 2019 SOLARIO Website Relansare (târziu în ziua de marți, 3 decembrie SUA Pacific Time).
  • Q1 / 2020 Contracte semnate pentru prima fabrică din Europa - va dura aproximativ 1 an până când totul va fi înființat cu această fabrică în Europa, înainte de a putea începe chiar producția.
  • Q1 / 2021 Începerea producției - desigur, atunci când începeți producția, ceea ce nu înseamnă că produceți 5 milioane de unități simultan; produsele trebuie testate, verificările de control al calității trebuie făcute etc.
  • T2 / 2021 Fabricile suplimentare din Africa, Asia, America, India, Australia, diferite continente din întreaga lume vor începe să se deschidă pas cu pas.
  • Q3 / 2021 Primele instalații SOLARIO - din nou, testarea produsului și dovedirea conceptului, asigurându-ne că toate erorile sunt călcate și așa mai departe.
  • Q1 / 2022 SOLARIO Voucherele pot fi răscumpărate pentru electricitate sau echipamente.

Bonuri SOLARIO (jetoane SOLR):

  • 50 milioane disponibile în total
  • 14 milioane + vândute deja
  • Prețul voucherelor rămase va începe de la 2,50 USD (poate fi plătit în monedă fiat (USD, Euro etc.) sau YEM)
  • + 0,10 USD (adăugate treptat) în fiecare lună
  • Până la epuizare sau 31 decembrie 2021 (după cum se întâmplă primul).

Valoarea voucherurilor:

= 100 kilowati ora de energie SOLARIO
SAU
Reducere de 10 USD la echipamentele SOLARIO - de exemplu, doriți să achiziționați echipamentul SOLARIO, ar putea fi complet posibil să aveți suficiente vouchere SOLARIO care ar putea acoperi costul de vânzare cu amănuntul al echipamentului respectiv (orice taxe, taxe de livrare sau instalare vor fi trebuie să fie plătit de dumneavoastră în monedă fiat odată cu achiziționarea echipamentului respectiv). Așadar, puteți obține o reducere de 10 USD cu un singur voucher sau să cheltuiți mai multe vouchere și să obțineți o reducere cât mai mare (poate, întreaga sumă NET) la echipamentul respectiv.
16% Comision WSS ( We Share Succes) la achiziționarea de Bonuri SOLARIO - aceasta înseamnă, Comisia totală, aceasta va fi împărțită pe baza regulilor WSS; 16% în total Comision WSS = 4% Comision activă, 4% Comision pasiv și așa mai departe pentru celelalte părți ale modelului Comisiei (inclusiv bonusuri pentru familii la 5 niveluri de generație adânci).
Întrebări frecvente Solario


Ce este Solario?

Solario este o revoluție a energiei solare și este unul dintre stimulatoarele pentru 
așa-numita „a treia revoluție industrială” - transformarea fiecarei case, fiecare mașini și a
multor alte dispozitive în microcentrale și, în același timp, reducerea dramatică a costurilor 
pentru energie.

Solario are un program de afiliere?

Da, Solario are un program de afiliere .
Sursa articolului(traducere): safezoneprimer.com



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu